U Asiz putuje Ljubušak Toni Kozarić

Završen je projekt Radiopostaje Mir Međugorje „Idi, napravi moje jaslice“ kojim smo željeli potaknuti vjernike da tijekom adventskih i božićnih dana stave jaslice u središte svoga doma, ali i u središte svoga života, da svatko od nas, kroz vlastitu svakodnevnicu prepozna svoju ulogu upravo u jaslicama: od pastira, djece koja se igraju, majki koje doje svoje dijete, pekara koji mijese kruh… Svaki od ovih likova može nas naučiti životnu lekciju o tome kako provesti život pripremajući se, kako za Kristov dolazak za Božić, tako i za vlastitu smrt ali i Kristov dolazak na koncu vremena.

Danas na Svijećnicu završavamo s nagradom igrom te proglašavamo Tonija Kozarića pobjednikom projekta “Idi, napravi moje jaslice!” Tako ste odlučili upravo vi, dragi pratitelji našeg projekta Idi, napravi moje jaslice. Vjerujemo da Toni već zna koga će povesti na hodočašće u Asiz koje daruje G tour Međugorje i da su koferi već spremni.

Svim sudionicima hvala na sudjelovanju, a svima vama hvala na svakom iskrenom lajku na našoj facebook stranici. Vjerujemo kako će naš projekt, sve fotografije koje se nalaze u našoj fotogaleriji „Idi, napravi moje jaslice!“ biti inspiracija i za ovogodišnje kreiranje jaslica.

Dijana Vranić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne