U srijedu konferencija za novinare u povodu 34. Mladifesta u Međugorju

Pod geslom ”Evo majke moje i braće moje” (Mt 12, 49) u Međugorju se od 26. do 30 srpnja održava 34. Festival mladih. Ova duhovna obnova za mlade i ove godine okupit će tisuće mladih iz cijelog svijeta, a uoči početka Međunarodnog molitvenog susreta mladih održat će se i konferencija za medije u srijedu, 26. srpnja 2023. u 10,00 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. (Žuta dvorana iza vanjskog oltara crkve sv. Jakova).

Medijima će se obratiti apostolski vizitator s posebnom ulogom  za župu Međugorje nadbiskup Aldo Cavalli i međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić, koji će detaljnije predstaviti program 34. Mladifesta.

Videoprijenos ove konferencije za medije, kao i cjelokupni program Mladifesta s vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju, moći ćete pratiti i uživo putem YouTube i facebook kanala Media Mir Medjugorje na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, francuskom, ruskom, poljskom, slovačkom, mađarskom, kineskom mandarinskom, kineskom kantoneškom, korejskom, ukrajinskom, portugalskom i rumunjskom jeziku.

Pitanja na ovoj konferenciji za medije novinari će moći postavljati na hrvatskom, talijanskom, engleskom, njemačkom i španjolskom jeziku.

Molimo sve zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak, ili preuzimanje konferencije za medije s naših platformi, potvrde na e-mail: mir@nullmedjugorje.hr.

Informativni Centar Mir Međugorje, kao nositelj ekskluzivnog prava na snimanje audiovizualnih djela i fotografija na svim molitvenim prostorima župe Međugorje, poziva medije za iskazivanje interesa za audiovizualni prijenos Mladifesta.

Ako imate TV ili Radio kanal ili bilo koji drugi digitalni medij preko kojeg želite prenositi program Mladifesta, obratite nam se na e-mail adresu: mir@nullmedjugorje.hr, kako bismo Vas mogli upoznati s uvjetima i dozvoljenim načinima prijenosa. Prijenos našeg signala nije dozvoljen bez potpisivanja ugovora s Informativnim Centrom Mir Međugorje o prijenosu prava televizijskog i/ili radijskog emitiranja.

Uvjereni da mediji omogućuju naše zajedništvo te bolje širenje Marijinih poruka u svijetu, srdačno vas pozdravljamo iz Informativnog Centra Mir Međugorje, čiji djelatnici u vaše domove svakodnevno donose vijesti o Međugorju i Kraljici mira.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne