Put srca 2. 10. 2019. Izabrani roditelji – Gošća: Kristine Petrušić

Kristine Petrušić je najprije jedna žena velike vjere. Vjere koju joj je Bog isklesao kroz životne poteškoće i križeve koje je prošla u svom životu i majčinstvu. Rođena je u Hannoveru u Njemačkoj, gdje je završila školu i stekla zanimanje učiteljice razredne nastave i njemačkog jezika. Ipak se iz znatiželje vratila svojim korijenima i ostala živjeti i raditi u Hrvatskoj. U nastavi je radila 13 godina, bila je mentorica na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, a od 2014. radi u Goethe Institutu Kroatien u Zagrebu.

U sretnom je braku sa Krešimirom već 12 godina i majka je dvoje djece Mihaela (11 godina) i Benedikte (10 godina). U ovoj emisiji poslušat ćemo njezino svjedočanstvo o čudesnom Božjem zahvatu u njihov život kroz život njihova sina Mihaela s kojim je u 23. tjednu trudnoće od doktorice doživjela čuti ovo: ''Ah, to je jedan mali pehist! Nosna kost mu je skraćena (to je pokazatelj za Downov sindrom), predlažem kordocentezu (vađenje krvi iz pupčane vrpce), etičko povjerenstvo i prekid trudnoće''.

Međutim, liječnici nisu pogodili i njihov se život zahvaljujući Bogu odvijao u potpuno drugačijem smjeru, o čemu govori gošća ovotjedne emisije Put srca koju uređuje i vodi Paula Tomić.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne