4.4 C
Međugorje
30.11.2323.

Razrješenja i imenovanja redovničkih svećenika u župama Mostarsko-duvanjske biskupije

U Mostarsko-duvanjskoj biskupiji je odlukom biskupa mons. Petra Palića, na prijedlog fra Joze Grbeša, provincijala Hercegovačke franjevačke provincije, došlo do imenovanja, razrješenja i premještaja redovničkih svećenika u pojedinim župama Mostarsko-duvanjske biskupije na kojima služe redovnici, a koja prenosimo u cijelosti:

Fra Miljenko Šteko razriješen je službe župnoga vikara u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Fra Marinko Šakota razriješen je službe župnika Župe sv. Jakova, apostola st. u Međugorju.

Fra Zvonimir Pavičić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Jakova, apostola st. u Međugorju i imenovan je župnikom iste župe.

Fra Dario Dodig razriješen je službe župnoga vikara i imenovan je župnikom Župe sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Iko Skoko razriješen je službe župnoga vikara Župe sv. Petra i Pavla u Mostaru i imenovan je župnim vikarom Župe sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Petar Ljubičić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Paškala u Vitini i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Mladen Herceg razriješen je službe župnoga vikara Župe sv. Jakova, apostola st. u Međugorju i imenovan je župnim vikarom Župe sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Ivan Landeka, ml. razriješen je službe župnog vikara u Župi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Dario Galić razriješen je službe župnoga vikara Župe Uznesenja BDM u Širokom Brijegu i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Mihovila arkanđela u Drinovcima.

Fra Marin Karačić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu i imenovan je župnikom u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Gorici.

Fra Goran Ćorluka razriješen je službe upravitelja Župe sv. Ilije proroka u Veljacima i imenovan župnim vikarom u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Gorici.

Fra Ante Kurtović razriješen je službe župnika u Župi sv. Ane u Ljutom Docu i imenovan je župnikom u Župi sv. Marka u Klobuku.

Fra Ljubo Kurtović razriješen je službe župnika Župe sv. Ante Padovanskoga na Humcu i imenovan je župnikom Župe Bezgrješnog začeća BDM u Tihaljini.

Fra Željko Grubišić razriješen je službe župnika Župe sv. Paškala u Vitini i imenovan je župnikom Župe sv. Ilije proroka u Veljacima.

Fra Branimir Musa razriješen je službe župnika Župe Bezgrješnog začeća BDM u Tihaljini i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Ilije proroka u Veljacima.

Fra Stanko Mabić razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu i imenovan je župnikom u Župi sv. Paškala u Vitini.

Fra Ivan Boras razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Ilije proroka u Veljacima i imenovan je župnim vikarom Župe sv. Paškala u Vitini.

Fra Drago Vujević imenovan je župnikom župe sv. Ivana Krstitelja u Konjicu.

Fra Danko Perutina razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Petra i Pavla u Mostaru i imenovan je župnikom iste župe.

Fra Svetozar Kraljević imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Fra Robert Jolić razriješen je službe župnoga upravitelja Župe sv. Marka u Klobuku i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Petra i Pavla u Mostaru.

Fra Velimir Bagavac razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Mihovila arkanđela u Drinovcima i imenovan je župnikom u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Čerinu.

Fra Tomislav Sablje razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Čerinu.

Fra Stjepan Neimarević imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Čerinu.

Fra Ivan Marić razriješen je službe župnoga vikara u Župi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu i imenovan župnikom iste župe.

Fra Vlatko Soldo razriješen je službe župnika Župe sv. Ivana Krstitelja u Konjicu i imenovan je župnim vikarom u Župi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

Fra Ignacije Alerić razriješen je službe župnika u Župi sv. Franje Asiškoga u Rasnu i imenovan je župnikom Župe sv. Ane u Ljutom Docu.

Fra Petar Drmić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Franje Asiškoga u Bukovici i imenovan je župnikom Župe sv. Franje Asiškoga u Posuškom Gracu.

Fra Valentin Vukoja razriješen je službe župnika Župe sv. Franje Asiškoga u Posuškom Gracu i imenovan je župnikom Župe sv. Ivana Krstitelja u Rakitnu.

Fra Stipe Biško razriješen je službe župnika u Župi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu i imenovan je župnikom Župe sv. Franje Asiškoga u Rasnu.

Fra Hrvoje Miletić razriješen je službe župnika Župe sv. Stjepana prvomučenika u Čerinu i imenovan je župnikom Župe sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Bože Milić razriješen je službe župnika Župe sv. Petra i Pavla u Mostaru i imenovan je župnim vikarom u župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Stjepan Martinović razriješen je službe župnika Župe Presvetoga Srca Isusova u Kongori i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Vinko Kurevija razriješen je službe župnika Župe Uznesenja BDM u Seonici i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Nikola Jurišić razriješen je službe župnoga vikara Župe sv. Ante Padovanskoga na Humcu i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Stipe Marković razriješen je službe župnika Župe sv. Stjepana prvomučenika u Gorici i imenovan je župnikom Župe sv. Franje Asiškoga u Bukovici.

Fra Jozo Radoš razriješen je službe župnoga upravitelja Župe sv. Ivana Kristitelja u Roškom Polju i imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Franje Asiškoga u Bukovici.

Fra Mario Ostojić razriješen je službe župnoga vikara Župe sv. Mihovila arkanđela u Duvnu i imenovan je župnikom Župe Presvetoga Srca Isusova u Kongori.

Fra Mladen Rozić razriješen je službe župnika Župe sv. Franje Asiškoga u Bukovici i imenovan je župnikom Župe sv. Ivana Krstitelja u Roškom Polju.

Fra Sretan Ćurčić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu i imenovan je župnikom Župe Uznesenja BDM u Seonici.

Fra Jure Barišić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Čerinu i imenovan je župnim vikarom u župi sv. Jakova, apostola st. u Međugorju.

Fra Franjo Markić, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Ante Padovanskoga na Humcu.

Fra Franjo Ćorić, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

Fra Ivan Slišković, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi Krista Kralja u Čitluku.

Fra Ivan Hrkać, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom u Župi sv. Jakova, apostola st. u Međugorju.

Fra Slaven Brekalo razriješen je službe župnog upravitelja Župe sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Stipe Rotim razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Mihovila arkanđela u Duvnu.

Fra Goran Azinović razriješen je službe župnoga vikara u Župi Krista Kralja u Čitluku.

Fra Renato Galić razriješen je službe župnoga vikara u Župi sv. Jakova, apostola st. u Međugorju.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne