Mihaela Krajina: Prihvatimo dar života koji je od Boga

Ove ću godine imati 47 godina života i 30 braka, na što sam posebno ponosna. Moje je srce zahvalno, raslo je u ljubavi prema Bogu, osobito u teškim situacijama, propitkivanjima i nesnalaženjima. Sazrije čovjek kroz poteškoće

Mihaela Krajina

Temi Dara života posvetili smo Oazu života Radiopostaje Mir Međugorje nakon blagdanske stanke. Povod je trostruko krštenje u jednoj obitelji. Ne radi se o trojkama nego o teti i curicama njezinih dviju sestara – sve rođene u manje od dva mjeseca.

„Ne znam odakle bih uopće počela jer izmiješalo se tu puno emocija i zabrinutosti i radosti i strepnje i iščekivanja“, rekla nam je naša sugovornica, majka sedmero djece Mihaela Krajina, Splićanka koja je istodobno kada i njezine dvije kćerke bila trudna te su zajedno krstile svoje tri djevojčice.

„Ove ću godine imati 47 godina života i 30 braka, na što sam posebno ponosna. Moje je srce zahvalno, raslo je u ljubavi prema Bogu, osobito u teškim situacijama, propitkivanjima i nesnalaženjima. Sazrije čovjek kroz poteškoće“ rekla nam je Mihaela koja je prihvatila svoje prvo dijete s down sindromom, a i ima ga i novorođeno, sedmo, što je prvi put javno kazala u našoj emisiji.

Mihaela Krajina FOTO: Ines Grbić/HKM

Uz to – i njezin je život priča posebnog prihvaćanja. Naime začeta je silovanjem, a „otac“ ju je prihvatio kao i njezine tri sestre kojima je biološki otac. Prihvaća i činjenicu da možda nikada neće saznati tko joj je otac… No…

„Svako jutro čim otvorim oči zazovem svoga zaštitnika sv. Mihaela i njegovu moćnu zaštitu. Poručujem svima da prihvatimo život, dar života koji je od Boga, bez obzira pod kojim okolnostima i bez obzira kako teče naš život jer život je radost. Pronađimo tu radost u svom životu“ rekla nam je Mihaela Krajina, koja je na blagdan sv. Obitelji krstila svoje sedmo dijete, te dvije unučice od ukupno četvero unučadi.

Zahvalan sam dragom Bogu što još ima obitelji koje žive prirodni zakon spolnosti i koje su otvorene životu te u tom duhu odgajaju i svoju djecu. Plivati uzvodno usprkos mentaliteta i kulture, a oslanjati se na Milost i Providnost – to je dar Božji.

don Božo Plazibat

U istoj emisiji gostovao je i don Božo Plazibat, župnik u župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu, gdje su krštene spomenute tri curice.

„Jako me dirnula i obradovala i sama najava krštenja. Radost sam podijelio sa župnom zajednicom. Uz ponos i radost, zadovoljstvo i sreću, zahvalan sam dragom Bogu što još ima obitelji koje žive prirodni zakon spolnosti i koje su otvorene životu te u tom duhu odgajaju i svoju djecu. Plivati uzvodno usprkos mentaliteta i kulture, a oslanjati se na Milost i Providnost – to je dar Božji. Želim im da i dalje odgajaju svoju djecu kao i do sada u Božjem duhu, duhu ljubavi i obiteljskog zajedništva“ kazao je župnik, a cijelu emisiju poslušajte na našem YouTube kanalu.

Višnja Spajić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne