PROMO: Vodopad Kravica – Nestvarno lijepo kupalište nadomak Međugorja

Bosna i Hercegovina je nadaleko poznata po svojim čistim i netaknutim rijekama. Na svom putu one često nailaze na prepreke koje s lakoćom svladavaju praveći tako veličanstvene vodopade od čije ljepote zastaje dah. Među najljepšim i najvećim je vodopad Kravica, prirodni biser Hercegovine.

Samo 10 km od Međugorja, u mjestu Studenci kod Ljubuškog, nalazi se oaza u kamenu koja svojom prirodnom ljepotom plijeni poglede i ostavlja bez daha mnoge posjetitelje.

Omiljena je ovo destinacija za osvježenje brojnim Hercegovcima, ali i turistima i hodočasnicima koji na putu prema Međugorju u ovom mjestu potraže odmor, osvježenje ali svakako i zabilježe prekrasne prizore slapa visine 28 metara koji čini vodeni amfiteatar od 120 m.

Prirodna je ovo predstava koja se ne može riječima opisati niti fotografijom približiti stoga vas pozivamo ako ste ljubitelj prirode, kupanja i drugih aktivnosti na vodi, u ovim vrućim danima pronađite vrijeme za sebe, za obitelj i korisno ga provedite u bogatstvu koje nam Bog i priroda svakodnevno daruju kroz slapove Kravica.

Više detalja potražite ovdje.

PR tekst
FOTO: Mateo Ivanković

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne