Sedmi regionalni susret za sve slobodne mladiće i djevojke u Osijeku

Katolička udruga „Prilika za Susret“ iz Osijeka organizira 7. regionalni susret za sve slobodne mladiće i djevojke 27 do 50 godina koji žele sklopiti sakrament ženidbe, u subotu 27. travnja 2024. u prostorijama Nadbiskupskog vikarijata u Osijeku pod geslom  “Ljubav se zove imenom Tvojim”  .

Susret će započeti u 09,30 sati misnim slavljem u osječkoj konkatedrali kojega će predvoditi vlč. Ivan Begović, župnik župe Preslavna Imena Marijina, Retkovci. Slijedi predavanje Elizabete Matuzović, voditeljice nadbiskupijskupijskog obiteljskog i bračnog savjetovališta u Osijeku uz interaktivne radionice i svjedočanstvo bračnog para. Završetak je u 19,00 sati.

Gost našega programa bio je Tomislav Belavić, predsjednik Katoličke udruge „Prilika za Susret“.

„Prijave za 7. regionalni susret za sve slobodne mladiće i djevojke u Osijeku su otvorene još ovaj tjedan, tako da ćemo to zaključiti vjerojatnom početkom sljedećeg tjedna. Sve informacije najjednostavnije možete dobiti na našoj web stranici www.prilikazasusret.hr. Tu su naše društvene mreže, a na našem youtube kanalu možete dobiti nekakav uvid kako izgledaju susreti. Imamo tu svjedočanstva bračnih parova, tako da dobijete širu sliku. Prijave su obvezne putem prijavnice“, kazao je gosp. Belavić.

Dragana Pavlović

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne