Snježana Peulić objavila album duhovnih pjesama ‘Hvala što sam stvorena’

Snježana Peulić je kantautorica duhovne glazbe koja živi u gradu Wuppertalu na zapadu Njemačke. Snježana je i majka petero djece, a sa suprugom Markom koji je pastoralni suradnik u Hrvatskoj Katoličkoj Misiji Wuppertal vrlo je aktivna u svim aktivnostima Misije. Snježana je godina prisutna na duhovnoj sceni, sudjelovala je i na festivalu duhovne glazbe ”Uskrsfestu” u Zagrebu, a njene duhovne pjesme koje je vrijedno prikupljala godinama, ali i neke nove, sada su ovjekovječene na albumu duhovnih pjesama naziva ”Hvala što sam stvorena”, koji je nedavno objavljen. Ističe kako je cijela obitelj vezana za Međugorje, posebice njezina starija djeca koja jedva čekaju svake godine Mladifest u Međugorju. I ove je godine Snježana je s obitelji posjetila Međugorje za vrijeme održavanja Mladifesta.

”Vi morate biti presretni što živite u Međugorju. To je doista blagoslov kojeg si čovjek ne može ni zamisliti. Često dođemo u Međugorje, koliko nam to obiteljske obveze omogućuju, ali to molitveno ozračje koje je u Međugorju, to se može ”opipati” i to je nešto stvarno. Ispovijedi u Međugorju, to su ispovijedi koje čovjek ne može objasniti realno, da ta ispovijed tako duboko prolazi u čovjeka. Mise, molitveni program i onaj slavljenički nakon mise, to je nešto prekrasno”, kazala je između ostaloga Snježana za naš radio.

Istaknula je i kako je vrijeme ”korone” u njihovoj misiji u Wuppertalu bilo vrijeme blagoslova jer se 20 do 30 posto povećao dolazak vjernika na misu i programe u župi.

Objasnila je i kako je objava albuma ”Hvala što sam stvorena”, veliki događaj u njenom životu i njenoj obitelji. Snježana je pretočila ono što živi i što vjeruje u stihove i note, a posebice je vrijedan i zbog truda koji je uložen, naime trebalo je dolaziti u nekoliko navrata u studio u Zagreb na snimanja.

Opširniji razgovor sa Snježanom Peulić moći ćete poslušati u našem programu u rujnu kada krenemo s našom jesenskom programskom shemom u emisiji ”Popsaro Val”.

Dragan Soldo

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne