Dr. Davor Pavuna jedan od predavača na IT Konferenciji u Međugorju

 

Inspirirani Papinim riječima o potrebi prilagodbe Crkve suvremenim sredstvima tehnologije, pozivamo sve IT stručnjake i tehnološke profesionalce da se pridruže Prvoj  IT konferenciji koja će se održati u Međugorju od 7. do 10. ožujka 2024. godine. Cilj konferencije je okupiti stručnjake željne primijeniti svoje vještine u projektima koji spajaju tehnološki svijet s duhovnošću i doprinose širenju evangelizacije.

Jedan od predavača na konferenciji će biti ugledni prof. Davor Pavuna, poznati izumitelj, fizičar, stručnjak iz područja tehnologije i duhovnosti. A cijeli program konferencije održat će se u dvorani Ivana Pavla II., a detaljan raspored možete pronaći OVDJE.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 99,90 € i uključuje sve troškove organizacije i rada, te tri zajedničke večere tijekom trajanja konferencije. Sudionici će prilikom registracije dobiti akreditaciju za sudjelovanje, a smještaj u Međugorju potrebno je osigurati osobno. Registraciju za IT konferenciju možete obaviti OVDJE, a prijava će biti potvrđena nakon izvršene uplate. Nakon prijave, svaki sudionik će dobiti QR kod putem e-maila za registraciju prilikom dolaska.

Sve aktivnosti tijekom konferencije će se odvijati na engleskom jeziku, a nadamo se da ćemo zajedno doprinijeti Papinom pozivu da koristimo moderne tehnologije, ali da pritom zadržimo svoju duhovnu povezanost. Kako je istaknuo papa Franjo: “Moramo izbjegavati da postanemo taoci mreže i umjesto toga loviti ribe, to jest privlačiti duše Gospodinu.”

Prijavite se odmah i rezervirajte svoje mjesto na ovom važnom događaju koji će spojiti tehnologiju i duhovnost u Međugorju.

Dijana Vranić

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne