Festivalske majice i CD Mladifest dostupni u web shop-u

I ove godine Mladifest izaziva prekrasne emocije kod svih onih koji se svakodnevno nalaze ispred vanjskog oltara crkve sv. Jakova u Međugorju, ali i svih onih koji ga prate uživo preko naših društvenih mreža i drugih medija. Susret je to različitih jezika, kultura, boje kože, mentaliteta ali s jednim zajedničkim ciljem, a to je susret sa Živim Bogom preko Gospe, međugorske Kraljice Mira. Kada vas neki događaj u životu toliko pozitivno dotakne ili vas potakne na zdrav katolički život onda ga poželite što duže imati u sjećanju i hraniti se iz njega. Upravo zato mnogi međugorski hodočasnici odaberu, kupe neki predmet,suvenir iz Međugorja koji će ih podsjećati na sve osjećaje proživljene ovdje, posebice u dane Festivala.

Jedne od stvari koje hodočasnici često ponesu iz Međugorja su svakako i posebno izrađene festivalske majice koje možete naručiti u našem web shopu.

Osim govorom, svjedočanstvima i tumačenjima Bog se može susresti i pjesmom. Za pjesmu je i ove godine na Mladifestu odgovoran Međunarodni zbor i orkestar koji broji više od 100 članova. Glazba je ona koja nas pokreće, koja nas potiče na ples, na odmor i na slavljenje Boga. Upravo zato, izradili smo CD s većinom pjesama koje se izvode za vrijeme Mladifesta u Međugorju. Taj CD također je dostupan u našem web shopu.

Cijeli naš naš web shop nastao je iz potreba i želja međugorskih hodočasnika. Uz mnoge proizvode koji se ističu svojim dizajnom i izgledom, ponosni smo na artikle koje sami izrađujemo od prirodnih materijala iz Hercegovine. Tako u ponudi možete pronaći suvenire od kamena, kamene prašine, stakla, porculana, hematita, gline, keramike, drveta među kojima ističemo izradu suvenira od drveća koje je specifično za naš hercegovački kraj, između ostalog drva masline, drače, smreke i joba. U ponudi možete pronaći i suvenire izrađene od srebra i zlata.

Duhovno štivo zasigurno je jedan od načina koji nam može približiti vjerske istine ali i odgovoriti na svakodnevna pitanja, shodno tome u našoj ponudi izdvajamo knjige fra Slavka Barbarića ali i ostalih franjevaca čije naslove možete pronaći na stranicama ovog web shopa.

Zato u pauzi festivalskog programa, svakako posjetite www.medjugorje.store

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne