Fra Marinko Šakota u vanjskom studiju Radija Mir: Srca se otvaraju Božjoj ljubavi

Ekipa Radiopostaje Mir Međugorje uz brojne poslove i izvještaje oko Festivala mladih svakodnevno se javljala i preko facebooka, oko podne nakon završetka prvog dijela programa.

Brojni su župljani, hodočasnici, svećenici… koji su gostovali u studiju Radiopostaje Mir Međugorje na prostoru iz vanjskog oltara crkve sv. Jakova, a među gostima danas nam je bio i dosadašnji međugorski župnik i koordinator ovoga Mladifesta fra Marinko Šakota.

”Velika je radost je biti ovdje. Uvijek iznova isto se događa. Program je po konstrukciji isti, ali uvijek se srca otvaraju. Osjećam to i kod sebe i kod drugih kako se srce otvara ovih dana, poput cvijeća. I naša srca otvaraju se Božjoj ljubavi kroz ove dane i radost je rezultat toga. Cijeli program Mladifesta vodi nas u dubinu i pomaže da se srca otvaraju”, kazao je fra Marinko Šakota koji će večeras posljednje večeri Mladifesta predslaviti svetu misu.

Naravno, svetu misu prenosit ćemo i večeras na našim videoplatformama facebook i youtube Media Mir Medjugorje, kao i društvenim mrežama i youtube kanalu radiopostaje Mir Međugorje.

Ekipa Informativnog centra Mir Međugorje i Digital foto video studija Đani realizira kompletan prijenosa 33. Mladifesta, a preuzimaju ga brojne televizijske i radijske postaje diljem svijeta, odakle nam stižu pohvale za realizaciju prijenosa ovogodišnjeg Mladifesta.

Kako iza kulisa izgleda svakodnevni rad ovih ljudi i zahtjevan realizacija prijenosa pokušat ćemo vam dočarati fotogalerijom Matea Ivankovića iz koje možete saznati i s kim smo još pripremili razgovore koje u programu Radiopostaje Mir Međugorje možete očekivati i danas i sljedećih dana.

 

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne