Stjepan Lach: Ne želim slavu i popularnost. Moj put ima dublji smisao

U novom izdanju emisije ”Živim svoje snove” kolegica Antonija Bubalo razgovarala je s mladim glazbenikom Stjepanom Lachom. Iako uspješno gradi karijeru glazbenika, istaknuo je da je njegova najvažnija uloga ipak ona supruga i oca, te da i privatno i poslovno živi svoj san.

”To su sve izazovi koji dolaze s djecom, ali se ne mogu mjeriti s količinom radosti koja dolazi s djecom”, kazao je Lach o prinovi u svojoj obitelji, a osvrnuo se i na poslovni život – pronašao je i izdavača za svoj novi album.

”Ne želim slavu i popularnost. Želim raditi pjesme. Sam sam izabrao pjesme i iza svake mogu stajati. Sa svakom sam zadovoljan i na svaku sam ponosan i mislim da će se to isplatiti. Puno toga je umjetno, lajkovi nisu najbitniji”, kazao je Stjepan Lach, koji je na kraju potvrdio da živi svoje snove.

”Glazba je moj život i to je neki posao koji radim, a u kojem se ne osjećam da radim. Za vrijeme studija kada sam počeo raditi mjuzikle bilo mi je super. Dođem tamo, ‘plešem, pjevam i još mi plate za to”, kazao je Lach.

Kako je rođeni Podravec završio u Hercegovini, što mu najviše nedostaje iz rodnoga kraja, što o njemu kažu njegovi bliski prijatelji i suradnici, te kakve planove Stjepan priprema za budućnost poslušajte na našem youtube kanalu.

povezano

Youtube kanal

Instagram

Kolumne